top of page

Behandlingar

Förstagångs Besök

Lite extra tid för att ställa diagnos ta anamiens och skriva journal. 45 minuters undersökning/behandling där du får prova mina tekniker.
Endast en gång per patient. Är du under 18 år ser vi gärna att målsman är med så att vi gemensamt kan komma fram till bästa behandlingsform.

 

45 min 450 kr

Massage - helkropp

En behaglig helkroppsmassage som löser upp spänningar, lossar på stel bindväv och ger avkoppling. Omfattar rygg, nacke, säte, ben, mage, armar och bröstmuskulatur.

55 min 750 kr

Lymfmassage

Lymfmassage är en enkel metod med goda resultat vid svullnader i armar och ben eller trötthetssymptom.

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser. Behandlingen blir därför en blandning av strykningar i lymfflödets riktning, muskelmassage, andning och tryck.

Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.

Behandlingen passar ALLA, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen.

90 min 900 kr

60 min 750 kr

Massage - halvkropp

En behaglig halvkroppsmassage som löser upp spänningar och

ger avkoppling. Omfattar rygg, nacke, säte och ben.

25 min 450 kr

Boka behandling

Tryck på knappen nedan för att komma till vår sida på bokadirekt.

8e5cda_2a993f9d62fe468e9c59e4a36276feff.webp
8e5cda_b2a41ef9dd651b4b2bf5be2d8e2f052f.webp
wellnet5002.webp
digital stickers-white-SE.png
bottom of page