top of page

Behandlingar

Ansiktsmassage
Avkopplande ansiktsmassage i samband med Hel eller halvkropps massage
15 min 50 kr

 

Gravidmassage

Visst kan även gravida få massage, det är oftast väldigt skönt för fötter och ländrygg.

"Att bli masserad frigör hormonet oxytocin, även kallat "lugn-och.ro-hormonet". Halten av oxytocin ökar i den gravida kvinnans kropp och utsöndras även mer än vanligt under amningen. Att stimulera utsöndringen av hormonet hjälper både barn och mamma under graviditeten. "

Jag har en speciell tillsats till massagebänken som gör att magen får plats, bara du har passerat vecka 13 så går det bra. Vill du ha massage innan vecka 13 kan jag erbjuda Avspänningsmassage som är en form av lättmassage.

 

25 min 450 kr

 

Chokladmassage

Lyxig och avslappnande SPA-massage med en varm och välgörande chokladolja.

Efter behandlingen bjuder vi på ett glas juice och en chokladbit.

 

75 min 850 kr

 

Hot stone massage
Hot stone massage är en holistisk behandling där terapeuten använder sig av varma lavastenar och aromaoljor. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Stenarna blir en förlängning av terapeutens händer. Hot stone massage ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.
 
80 min 1000 kr
(OBS, denna behandling utförs endast på Tennringen 19)

Förstagångs Besök

Lite extra tid för att ställa diagnos ta anamiens och skriva journal. 45 minuters undersökning/behandling där du får prova mina tekniker.
Endast en gång per patient. Är du under 18 år ser vi gärna att målsman är med så att vi gemensamt kan komma fram till bästa behandlingsform.

45 min 450 kr

 

Longering

Sträckning och töjning av spända och korta muskler i rygg, armar och ben. Mjukar upp musklerna och underlättar återhämtning efter till exempel ett hårt träningspass.

 

25 min 450 kr

 

Massage - halvkropp

En behaglig halvkroppsmassage som löser upp spänningar och

ger avkoppling. Omfattar rygg, nacke, säte och ben.

 

25 min 450 kr 

 

Massage - helkropp

En behaglig helkroppsmassage som löser upp spänningar, lossar på stel bindväv och ger avkoppling. Omfattar rygg, nacke, säte, ben, mage, armar och bröstmuskulatur.

 

55 min 750 kr

 

Muskelering

Många besvär i leder och muskler orsakas av strama och spända muskler. Muskulering är en behandlingsform där jag jobbar direkt på de muskler som är spända och hårda. Jag masserar och töjer ut musklerna med en speciell teknik. Du blir rörligare och känner dig mer avslappnad.

 

55 min 750 kr eller 25 min 450 kr

 

Tejpning "rehab tape"

Kinesiologytape påskyndar kroppens egen läkning.
Genom att mjukt och följsamt lyfta huden runt skadan hjälper Kinesiologytape kroppen att snabbare läka skador på leder, ligament, muskelfästen och muskler.
Massage och tejpning vid samma behandlingstillfälle.

 

45 min 650 kr 

 

Lymfmassage

Lymfmassage är en enkel metod med goda resultat vid svullnader i armar och ben eller trötthetssymptom.

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser. Behandlingen blir därför en blandning av strykningar i lymfflödets riktning, muskelmassage, andning och tryck.

Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.

Behandlingen passar ALLA, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen.

90 min 900 kr

60 min 750 kr

 

 

Vi ser gärna att ni betalar med Kort eller Swish. Actiway eller Wellnet går också bra.

 

bottom of page